Onze kwaliteitsgaranties bestaan uit de volgende componenten:

Kennis van zaken

Klanten worden steeds mondiger en beschikken over steeds meer kennis van allerlei zaken, zo ook over tegelwerken. Naast onze kennis op het theoretische vlak, hebben wij vooral veel ervaring in de verschillende praktijk situaties. TZB bezit over de praktische ervaringen die nodig zijn om kwaliteit te leveren en te garanderen. In overleg met de klant worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en vastgelegd in een vrijblijvende offerte.

Het is van groot belang voor beide partijen (klant en TZB) dat er duidelijk afspraken gemaakt worden en dat deze ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Daarnaast beschikt TZB over het meest waardevolle aspect met betrekking tot het leveren van kwalitatief goed werk: ervaren vaklui. Het grootste kapitaal van ons bedrijf zijn onze medewerkers. Tezamen hebben ze meer dan 250 jaar ervaring in het vak. Daarbij leiden we in samenwerking met de stichting S.P.T. onze eigen tegelzetters op.

In het kort kun je zeggen dat TZB beschikt over kennis van zaken.

 

Kwaliteitsproducten

Een ander aspect wat niet vergeten mag worden is de kwaliteit van de producten. Vanwege onze nauwe contacten met onze leveranciers en groothandelaren kunnen wij kwaliteit garanderen. Onze sanitaire producten zijn geselecteerd uit betrouwbare en kwalitatief hoogstaande merken zoals, Sphinx en Villeroy & Boch.


Alle tegels die wij verkopen zijn eerste klas tegels met een hoog slijtvastpercentage. Op klantspecifieke wensen en eisen kunnen wij voldoen aan alle eisen die u maar kunt bedenken op het gebied van tegels & sanitair.

 

Aangesloten bij branchevereniging

Tegelzetbedrijf Beld wil graag dat de klant tevreden is over het bereikte resultaat. Want wij moeten het immers hebben van onze mond-op-mond reclame van onze klanten. Om onze klanten tevreden te houden zullen we continue onze kwaliteitsvoorwaarden aanscherpen.


Daarnaast zijn we aangesloten bij de Bond Van de Tegel Industrie. Deze branchevereniging waarborgt de kwaliteit aan de hand van het opstellen van normen voor allerlei tegelwerken.

Voor onze Algemene Voorwaarden klikt u hier.


Lijmgarantie

Als laatste kunnen wij op al onze werken een lijmgarantie geven van de fabrikant. Dit komt metname voor bij grotere projecten zoals zwembaden en bedrijfsvloeren, waarbij nauwkeurig wordt onderzocht welke risico' s er zijn en te zorg te dragen voor oplossingen en garanties. Doordat wij continue werken op grotere projecten hebben wij al veel lijmgaranties afgegeven, waardoor onze kennis op dit gebied alleen maar toeneemt. Deze kennis passen wij dan vervolgens weer toe in de particuliere markt.